HYVÄN LEIRIMUISTON TEKIJÄ SAA PAIKAN!

 52315740 2044073379018103 1854523499243110400 nAjattelepa elämääsi kirjana, jolla ei ole otsikkoa eikä takakantta, mistä lukea kirjan sisällöstä. Kun lähdet lukemaan kirjaa, et pysty heti hahmottamaan, miten alun tapahtumasarjat ja yksittäiset kuvatut hetket liittyvät juonen kehittelyyn ja mitkä noista kuvatuista asioista ovat erityisen merkityksellisiä tulevien juonenkäänteiden kannalta. 

JD on viikko, jolloin kymmenet vapaaehtoiset kokoontuvat toteuttaakseen leirin, jonka aikana ollaan syttymässä ja sytytyttämässä elämänjanoa ja kylvämässä uusien juonenkäänteiden siemeniä niin leiriläisten kuin staffin elämään! Älä väheksy yhtäkään kohtaamista! Koskaan et tiedä, mikä katse, kohtaaminen, ”miten menee”-hetki, samaan pöytään istahtaminen johtaa johonkin suureen. Kuluu vuosi tai vuosikymmen ja sitten joku päivä koet tällaisen hetken: ”Moi, mä en tiedä muistatko kuka mä oon, mutta oltiin samalla leirillä viisi vuotta sitten ja siellä sä tulit yhdellä iltapalalla istumaan mun viereen…” ja sitten saat kuulla, mihin kaikkeen tuo hetki johti.

On siistiä erottaa viikko elämästä keskittyäkseen ihan vain Jeesukseen ja siihen porukkaan, jonka Jeesus on ohjannut tänä vuonna yhtä aikaa tälle leirille. Mitähän kaikkea tästä tällä kertaa seuraa? 

LÄHDE MUKAAN!

Lue lisää: HYVÄN LEIRIMUISTON TEKIJÄ SAA PAIKAN!