Versot tapahtunutta

Versokäräjät 5.11.2017 teki päätöksiä

versologo-musta-pieniKaksikymmentäkolme versojohtajaa kahdeksasta versolippukunnasta kokoontui 5.11. tämänvuotisille versokäräjille Jämsän Mustingan kylätalolle. Versokäräjät on vuosittainen versojohtajien yhteinen kokous, jossa tarkastellaan mennyttä toimintaa niin versolippukunnissa kuin yhdessä Versoina. Samoin siinä sovitaan yhteisestä toiminnasta jatkossa ja tehdään esitykset SVN:n partiotoimikunnan jäseniksi.

Lue lisää: Versokäräjät 5.11.2017 teki päätöksiä

Versopäivien 2017 löytötavarat

versologo-musta-pieniVersopäiviltä jäi yllättävän vähän löytötavaroita tai sitten niitä ei ole osattu löytää. Ota yhteyttä versosihteeriin --> ari.kastepohjaNAUsvk.fi, jos tunnistat allaolevista kuvista omia tavaroitasi. Postimaksulla lähetämme ne Sinulle! (Spiderman-pallolaatikko onkin kuulemma tyhjä!)

Lue lisää: Versopäivien 2017 löytötavarat

Versopäivät olivat Teopoliksella 17.-19.3.2017

versologo-musta-pieniVersopäivät eli entiset Hiljaiset päivät pidettiin uudella nimellään ensimmäistä kertaa.

Sopivasti paikkana oli uusi vapaakirkkokeskus Teopolis Tampereella. Tapahtuma kokosi reilut 120 yli 10-vuotiasta versopartiolaista viikonlopuksi yhteen. Uuden keskuksen tilat sopivat hyvin tällaiselle tapahtumalle. Tapahtuman johtajana toimi partiotoimikunnan pääministeri Olli Puuri Kelo-Versoista. Taivaan Isä antoi aurinkoisen viikonlopun, jossa oli hyvä olla ulkona ulkoaktiviteeteissa, samoin Teopolis palveli hyvin osanottajia.

Lue lisää: Versopäivät olivat Teopoliksella 17.-19.3.2017