Versotietoa

Versosihteeri ja yhteystiedot

A_KUVA_ARI_K

Versopartiontyön yhteydenotot tehdään 1.9.2010 alkaen
nuorisosihteeri Ari Kastepohjalle
jolla on työpisteensä kotonaan Jyväskylässä.  Hän käy
säännöllisesti (yleensä torstaisin) SVN:n Tampereen toimistolla Teopoliksessa.
 
Lue lisää: Versosihteeri ja yhteystiedot

Versoansiomerkit

pronssinen

Versoilla on oma kolmiportainen ansiomerkkinsä: pronssinen, hopeinen ja kultainen sekä lisäksi hopeinen VJ-solki.

Ansiomerkin suunnitteluprosessi käynnistyi Versojen 70-vuotisjuhlien suunnittelun yhteydessä keväällä 1998. Versoansiomerkit ovat Suomen Partiolaiset ry:n ansiomerkkitoimikunnan tarkastamia. Ensimmäiset ansiomerkit jaettiinkin sitten Versojen 70-vuotisjuhlassa paraatin yhteydessä Tampereella 25.4.1999.

Lue lisää: Versoansiomerkit

Leipäpoikamerkki

 

Suomen Vapaakirkon Nuoret ry on perustanut vuonna 1996 palvelumerkin: leipäpoikamerkin, leipoimerkki

joka on vuoden 1996 taitomerkin näköinen, mutta noin kaksi kertaa senhetkisen taitomerkin korkuinen. Merkki on Suomen Partiolaiset ry - Finlands scouter rf:n tunnustoimikunnan hyväksymä taitomerkki.

Merkki ommellaan partiopuseron oikeaan hihaan taitomerkkien tapaan. Vaeltaja-/johtajatasoista merkkiä ei tarvitse poistaa partiojohtajavaiheessa.

Leipäpoikamerkkisuoritus tehdään palvelutempauksena, johonkin kehitysmaakohteeseen tai vastaavaan kohteeseen. Vaatimukset ovat kahta tasoa: vartioikäiset ja vaeltajat/johtajat. Kysy kirjallista ohjetta SVN:n toimistosta tai tulosta se tästä pdf-linkistä .

 

 

Versojen leipäpoika

Versojen leipäpoika

leipapoikaVersopartiolla on Olavi "Ola" Lehdon Hankoniemen Santalan tervalepästä veistämä puutotemi "Leipäpoika". Leipäpoika luovutettiin versoille 1988 Majava -versosuurleirillä Padasjoella. Leipäpoikaa säilytetään toistaiseksi tekijänsä tahdon mukaan Jyväskylän Versojen kololla, josta se lähtee matkaan versojen yhteisiin tapahtumiin.

Lue lisää: Versojen leipäpoika