Lähetä tilauksesi oheisella lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen nana.kivimaki(at)svk.fi. Hintoihin lisätään postitus- ja käsittelykulut. Maksullista materiaalia löytyy myös Päivä Osakeyhtiön verkkokaupasta. Vuodesta 2009 olemme tuottaneet mm. leirimateriaalit yhteistyössä heidän kanssaan.

 Paitoja on varastossa rajallisesti. Varastoa täydennetään maalis- ja syyskuussa tarpeen mukaan- Voi siis olla, että jotakin tiettyä väriä ja kokoa ei ole välittömästi saatavilla.

Tarra-arkilla on 5 tarraa. Niput: 10 tarra-arkkia 12€, 20 tarra-arkkia/18€, 50 tarra-arkkia/35 €

10 ranneketta 2€, 100 ranneketta 18€

7€/kpl, yli 30 kpl 6€

Niput: 20 kpl/ 2 €, 50 kpl/ 4€

Niput: 20 kpl/ 3€, 50 kpl/6€
Niput 20 kpl/3€, 50 kpl/6€

Opetus- ja leirimateriaalit (7 - 12 -vuotiaat)

Leirimateriaalit on suunniteltu lasten- ja varhaisnuorten kesäleireille, mutta ne sopivat hyvin myös kerhojen ja pyhäkoulujen opetussuunnitelmarungoksi. Leirimateriaalit sisältävät valmiiden raamattutuntien lisäksi monenlaisia ideoita lasten kanssa puuhailuun. Materiaaliin kuuluu ohjaajan opas sekä lapsille jaettava puuhakirja, joka sisältää aiheeseen sopivia tehtäviä ja lauluja.

 Tule ja seuraa – ohjeita opetuslapsille

Leirimateriaali kutsuu opetuslapseuteen ja evästää opetuslapsena elämiseen. Materiaalissa seurataan Pietarin elämää kuuden raamattutunnin ja maastoleikin avulla sekä opetellaan rukoilemaan ja lukemaan Raamattua.
HINTA opettajan opas 8€, puuhakirja1€
(Ilmestynyt 2002)

Kaikkeen maailmaan
Leirimateriaalin tavoitteena on julistaa selkeää evankeliumia ja ohjata lapsia uskon askeleisiin. Kansainvälisyys ja lähetystyö kulkevat leirin kantavana teemana. Leirimateriaali sisältää kuusi raamattutuntia, maastoretken, leikkejä, lastennäytelmän ja askarteluideoita. Materiaali sopii myös Polku316 ohjelmaan käytettäväksi moduulissa "Tehtäväänsä Toteuttava".
HINTA opettajan opas 12€, puuhakirja 1€
(Ilmestynyt 2004)

 

Täysillä mukaan!
Leirimateriaalissa kuljetaan Danielin ja hänen ystäviensä seurassa. Toiminnallisten raamattutuntien keskeisiä teemoja materiaalissa ovat tahdonratkaisu, rukous, luottamus, menestys ja uskollisuus, joiden ympärille viisi raamattutuntia ovat rakentuneet. Materiaali sisältää myös neliosaisen jatkokertomuksen sekä Leijonanmetsästys maastoleikin.
HINTA opettajan opas 12€, puuhakirja 1€, leiriläisenmerkki 0,50€
(Ilmestynyt 2005)

 Taitava Taivaan Isä

Materiaali johdattelee meidät alkulähteille: maailman syntymiseen, ihmisen luomiseen ja taitavan Taivaan Isän armolliseen läheisyyteen. Materiaali koostuu kuudesta Raamatun opetusjaksosta. Materiaalin on tehnyt Ulla Hietamäki, kuvitus Anu Hiltunen ja Emmi Pöyry. Puuhakirjan on kuvittanut Jetta Kauppila
HINTA opettajan opas 12 €, puuhakirja 1€
(Ilmestynyt 2007)

 

 

Jokainen on tärkeä
Opetusmateriaalin tavoitteena on vahvistaa lapsen itsetuntoa ja auttaa heitä näkemään itsensä arvokkaana, Jumalan luomana. Materiaali innostaa lapsia tukemaan myös toisia. Kirjan on toteuttanut ja suunnitellut luokanopettaja Mari Luotola, kuvittanut Jetta Kauppila ja taittanut Leena Ilkka. Materiaali sopii myös Polku316 ohjelmaan käytettäväksi moduulissa "Aito ihminen".
HINTA opettajan opas 12€, puuhakirja 1€
(Ilmestynyt 2008)

Vuoden 2009 jälkeen ilmestyneitä leirimateriaaleja voi tiedustella Päivä Osakeyhtiöstä.

 

Toimitus- ja laskutustiedot