HopeNet 2018

Hopenet2018 instaHopeNet 2018, vuoden paras lapsi- ja nuorisotyön konferenssi, järjestetään Teopoliksessa, Tampereella 12-14.1.2018. Aloitamme perjantaina klo 16:30 ja lähdemme kotimatkalle sunnuntaina klo 15.

2018 HopeNet -päivien ytimessä on Raamattu. Tahdomme löytää tapoja, jolla sen muuttumaton sanoma pääsee vaikuttamaan jokaisen lapsen ja nuoren elämässä. Tahdomme nähdä yhteisöjä, joiden elinvoima nousee Raamatun sanomasta. 

Tapahtuman runko on samankaltainen vuoden 2017 kanssa: päivittäiset päätilaisuudet kokoavat kaikki osallistujat yhteen Raamatun, rukouksen ja ylistyksen äärelle, ja streameissa jakaudumme pienempiin ryhmiin löytämään yhdessä varustusta elämäämme ja työhömme lasten ja nuorten kanssa.

Tuo itsesi ja tiimisi - me pidämme huolta molemmista!

 Lauantain aamuhartaus | Sunnuntain aamuhartaus | Palautekaavake

 

 

 

   

Streamit

Tällä kertaa streameja järjestetään neljän eri teeman ympärille.

Yhteisöllisyys. "Minä olen -- elämä." - Jeesus
Elämä on lahja, joka tarkoitettu elettäväksi yhteydessä. Millaista yhteisöä olemme rakentamassa? Miten Raamattu on vaikuttanut yhteisömme perustaan - tehtäväämme ja arvojamme? Millaisia sanoja ja tapoja olemme löytäneet avuksi muuttumattoman sanoman todeksi elämiseen 2010-luvulla? Yhteisöllisyys- stream on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille. Samankaltaisia teemoja pohtiville vapaaehtoisille suosittelemme puoleensavetävyys-streamia.

Osallisuus. "Minä olen -- totuus." -Jeesus
Elämän tärkeimmät totuudet löytyvät Raamatun lehdiltä. Kenellä on oikeus oppia tuntemaan tämä totuus? Onko lapsella ja nuorella lupa ja mahdollisuus olla osallinen totuudesta - lukea, ymmärtää ja soveltaa itse Raamattua? Miten me voimme tukea osallisuutta?

Toimijuus. "Minä olen tie." - Jeesus
Raamattu laittaa meidät liikkeelle. Miten lapsi ja nuori pääsee toimimaan Jeesuksen opetuslapsena tässä kohtaa elämäänsä? Millaisia mahdollisuuksia lapsella ja nuorella on toteuttaa Jumalan kutsua - rakastaa lähimmäistä ja kertoa evankeliumia täältä maan ääriin? Miten me voimme vahvistaa toimijuutta?

Puoleensavetävyys. "Minä olen -- elämä." - Jeesus
Elämä on puoleensavetävää. Miten me voisimme olla yhteisö, joka on niin täynnä elämää, että ihmiset haluavat olla osa sitä, ja samalla säilyttää Raamatun sanoman sen keskiössä ilman kompromisseja?

---

ilmoittautuminen päättyi 18.12.2017, jolloin osallistujille jää lähes kuukausi aikaa tutustua rauhassa streamien ennakkomateriaaliin.

Korotetuilla hinnoilla (+30%) olevia paikkoja on pari ja niitä voi tiedustella sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - striimiä ei pääse enää valitsemaan silloin. 

---

"Voisko tiimin kanssa tehdä jotain rentoa ja kivaa?" Voisi, todellakin voisi! Sunnuntaina, päätilaisuuden jälkeen eli klo 15:30->, rohkaisemme osallistujia lähtemään oman tiimin tai naapurin kavereiden kanssa tekemään jotain huippua. Tampereella virkistäviä aktiviteetteja on kaupungin täydeltä: seinäkiipeilyä Teopoliksen naapurissa tarjoaa Irti maasta,  keilaamaan pääsee Kaatopaikalle tai Space bowlingiin, laserräiskintää tarjoaa Tampere Megazone ja pakohuoneita voi ratkoa Mysteerin, Room escapen, Way outin ja ja Getaway Roomin tiloissa. HopeNetin puolesta emme varaa vuoroja, mutta vahvasti suosittelemme teitä järkkäämään tiimillenne vuoron ennen kotimatkalle lähtöä.

---

Hinnat:

 

15 nopeinta hintaan    15 seuraavaa hintaan   hinta 18.12. saakka

Koko tapahtuma asuntolassa
(ohjelma + ruoka + majoitus 3 hengen huoneessa)

90,- 105,-  115,-

Koko tapahtuma lattiamajoituksessa
(ohjelma + ruoka + majoitus salissa omalla patjalla)

50,-  60,- 60,-
Kaikki mitä päivisin tapahtuu (ohjelma + ruoka)    50,- 50,- 50,-
Iltatilaisuus, perjantai tai lauantai 10,- 10,- 10,-

 

P.S. Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset vapaat/vapautuvat paikat myydään 30% lisämaksulla.