Versosihteeri auttaa uuden lippukunnan perustamisessa tai vanhan uudelleen käynnistämisessä

Vapaaseurakuntien yhteydessä toimii tällä hetkellä 13 versopartiolippukuntaa, joissa on n. 670 partiolaista. Toiminnan käynnistämiseen saat apua!

Parhaimmillaan yhtaikaa oli 35 versolippukuntaa 1996, jolloin oli reilut 1800 jäsenmaksunsa maksanutta henkilöä.

Partiokonsepti toimii edelleen hyvin ja jäsenmäärä valtakunnallisesti on nousussa, Suomessa partiossa toimii yli 65000 henkilöä n. 900 partiolippukunnassa.

Partio-ohjelma tarjoaa valmiin toiminnallisen ohjelman 7-21-vuotiaille jakautuen viiteen ikäryhmäohjelmaan:
- sudenpennut (7-9 -vuotiaat)
- seikkailijat (10-12 -vuotiaat)
- tarpojat (12-14-vuotiaat)
- samoajat (15-17 -vuotiaat)
- vaeltajat (18-21-vuotiaat) ja aikuiset (22 vuotta täyttäneet)


Haluaisitko tarjota paikkakuntasi lapsille mahdollisuuden kristilliseen partioon, mutta kukaan ei järjestä sellaista? Onko Jumala puhunut Sinulle, että se voisi olla Sinun paikkasi lähteä rymyämään lasten kanssa luontoon ja kokemaan kuinka hienon luonnon Taivaan Isä on luonut ihmisille?


Ota yhteyttä versosihteeriin: hän voi jutella kanssasi puhelimessa, tulla käymään juttelemaan ydinryhmäsi kanssa tai vaikkapa pelkästään Sinun kanssasi partiotoiminnasta, miten sen voisi käynnistää ja mistä saa tietoa sekä tukea. 


Esimerkiksi sudenpentulauman käynnistämiseen löytyvät valmiit ohjeet ensimmäistä syksyä varten, josta voit poimia, mitä haluatte ryhmänne kanssa tehdä! Syksyn aikana pääset sitten mukavasti sisälle partio-ohjelman toiminnalliseen ideaan ja opit soveltamaan sitä haluamallasi tavalla