VERSOSIHTEERIN HAKUILMOITUS

 Tulosta 

VERSOLOGO TUMMVIHR 2010-11-03 1007 small2Suomen Vapaakirkon Nuoret ry (SVN) on Suomen Vapaakirkon (SVK) alainen kristillinen lapsi- ja nuorisotyöjärjestö. Versopartio on vapaakirkollista partiotoimintaa ja osa Suomen Partiolaisia. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen

VERSOSIHTEERIÄ

Olet näkyjohtaja: Ylläpidät ja edistät versopartion näkyä lippukunnissa ja viet sitä seurakuntiin, joissa sitä ei vielä tehdä. 
Olet koordinaattori: Tuet paikallisten partiolippukuntien työtä sekä organisoit, kehität ja toteutat valtakunnallista versotyötä (hallinto, tapahtumat, koulutukset ja leirit) yhdessä partiotoimikunnan ja muiden vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa.

Edellytämme sitoutumista SVK:n tunnustukseen ja SVN:n missioon, arvoihin ja strategiaan. Kuulut SVN:n tiimiin, jonka toimisto on Tampereella. Työsi sisältää matkustamista ja työaikasi on epätyypillistä. Tehtävän palkkaus perustuu osittain kannatusrenkaaseen, jonka keräämiseen tarjoamme koulutuksen. Palkkaus SVK:n suosituksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tommi Koivunen, 050 3080843 tai tommi.koivunen(at)svk.fi.

Hakemukset 31.1.2020 mennessä osoitteeseen SVN ry, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere tai tommi.koivunen(at)svk.fi. Liitä hakemukseen CV ilman liitteitä ja näkemyksesi siitä, miten toteuttaisit SVN:n toiminta-ajatusta versopartiotyössä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.