Versotapahtumien peruutusehdot

VERSOTAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT

1)   Lippukunta vastaa viime kädessä jäsentensä ilmoittautumisista. Osallistumisoikeus versopartiotapahtumiin on kaikilla versolippukuntien jäsenillä. Ei-jäsenten osallistumismahdollisuus on mainittu erikseen tapahtuman yhteydessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

2)   Viimeisenä ilmoittautumispäivänä tapahtuman järjestäjä päättää ilmoittautuneiden määrän perusteella, pidetäänkö tapahtuma vai perutaanko se.

3)   Sähköinen ennakkokirje – tarkista sähköpostiosoitteesi! Ennakko-ohjeet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Varmista ilmoittautumisen yhteydessä, että olet antanut sellaisen sähköpostiosoitteen, joka tavoittaa Sinut tai ilmoita, että tarvitset paperisen ennakkokirjeen kulkupostissa.

4)   Koulutusten (mm. Verso-ROK) osallistumismaksut laskutetaan kootusti lippukunnittain tapahtuman jälkeen tai muuten, jos niin on sovittu. Tapahtumiin osallistuminen (mm. Versopäivät ja Versokisat) maksetaan etukäteen tapahtuman järjestäjän ohjeiden mukaan.

5)   Mikäli osallistumisen peruutus on tehty ennen varsinaisen ilmoittautumisajan umpeutumista, peruminen on maksutonta. Peruminen tehdään samaan osoitteeseen, johon on ilmoittauduttu. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan umpeuduttua, koko osallistumismaksu peritään.

6)   Jos peruutuksen syy on osallistujaa tai hänen lähiomaistaan kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun periä partiovakuutusehtojen mukaisesti LähiTapiolalta (lääkärintodistus vaaditaan). Muulla voittamattomalla esteellä (esim. hautajaiset) on mahdollista saada osallistumismaksun palautus tapahtuman järjestäjältä. Osallistujan tulee ilmoittaa perumisesta aina tapahtuman järjestäjälle mahdollisimman pian, kun poisjäänti koulutuksesta tai tapahtumasta on tiedossa.

7)   Lippukunta voi lähettää poisjääneen osallistujan tilalle toisen henkilön sovittuaan asiasta tapahtuman järjestäjän kanssa.  

8)   Jälki-ilmoittautuminen koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa on tilaa, on mahdollista. Ole yhteydessä jälkiilmoittautumisesta mahdollisimman nopeasti tapahtuman järjestäjään.