Versot tapahtunutta

Versosuurleiri Helpeen helistäjä 24.7.-1.8.2015 Taipalsaaressa

Helpeenhelistaja-logoVersosuurleiri Verso15 Helpeen helistäjä alkoi perjantaina 24.7.2015 ja päättyi 1.8.2015. Leiri kokosi 420 versopartiolaista ja heidän ystäväänsä Etelä-Karjalan Partiolaiset ry'n Hepohiekan kauniille leiripaikalle.

Suora linkki leirilehtiin on http://versoleiri.fi/?page_id=270 - sieltä näet kuvin, mitä on tapahtunut. Nettiin lehti ilmestyi puolenöin maissa.

Verso-ROKilla 21.-24.7.2015 Taipalsaaressa viisi kurssilaista

versologo-musta-pieniVersojen ryhmänohjaajakurssille osallistui tänä vuonna viisi innokasta kurssilaista. Kurssi pidettiin rinnakkain versosuurleirin Verso15 Helpeen helistäjän rakennusleirin kanssa Hepohiekan leirikeskuksessa Taipalsaaressa. Kouluttajina olivat versosihteeri ja Samuel Ahvenainen Jyväskylän Versoista. Kurssi noudatteli juuri ennen kesää ilmestynyttä Suomen Partiolaisten Ryhmänohjaajakoulutus 2015 -ohjetta. Kurssin toteutus on ollut viime vuosina retkimuotoisena, jossa ollaan koko aika ulkona ja kurssilaiset valmistavat kaikkiruoat itselleen ja kouluttajille retkikeittimillä.

Versojen facebook-keskusteluryhmässä 200 jäsentä rikki heinäkuussa 2015

versologo-musta-pieniVersoilla ollut facebook-uutissivu on poistunut käytöstä, mutta Versoilla on julkinen facebook-keskustelusivu, jota kaikki voivat lukea, mutta vain jäseniksi liittyneet voivat kommentoida tai laittaa omia juttujaan sinne. Jäseniksi liittyneiden määrä ylitti heinäkussa 2015 huikeat kaksi sataa jäsentä.

Linkki keskusteluryhmään on tässä: https://www.facebook.com/groups/28156560720/?fref=ts

Versovaelluksella 2015 kahdeksan kulkijaa

ruskea logoVuoden 2015 versovaellus keräsi loppujen lopuksi kahdeksan innokasta versopartiolaista kiertämään Kuusamon Karhunkierrosta. Reitti kulki ns. vanhaa Karhunkierrosta pitkin eli Ristikalliosta Rukalle. Uudet rautaviitat ohjaavat aloittamaan pohjoisesta Karhunkierroksen Sallan puolelta Hautajärveltä, jolloin matkaa Rukalle tulee 82 km. Versojen reitti oli 71 km pitkä.

Lue lisää: Versovaelluksella 2015 kahdeksan kulkijaa

Helpeen helistäjälle ilmoittautunut 407 henkilöä kesäkuun loppuun mennessä

Helpeenhelistaja-logo

Joka kolmas vuosi pidettävälle versosuurleirille eli Verso15 Helpeen helistäjälle oli ilmoittautunut kesäkuun loppuun mennessä 407 henkilöä!

Vielä on joitakin paikkoja tarjolla.

Käy ilmoittautumassa: www.versoleiri.fi !