Jerissuvanto

Jerissuvanto palveli vuodesta 1971 SVN:n lapinmajana. Pihapiiriin valmistui majoitusaitta 1986 ja vanhan rantamökin tilalle valmistui tammikuussa 1990 kuvassa näkyvä päärakennus.

Marraskuun alusta 2012 Jerissuvanto on vapaakirkollisten perheiden ja parin vapaaseurakunnan yhdessä omistama (Lomaosakeyhtiö Jerissuvanto Oy) lapinmökki Muonion Jerisjärvellä aivan Jerisjärven rannassa. Autolla pääsee edelleen pihaan ja päärakennukseen (kuvassa) voi majoittua jopa reilut 20 henkilöä ja sähköllä lämmitettävään piha-aittaan 10 henkilöä. Lisäksi pihassa on tunnelmallinen kota, johon mahtuu kokoontumaan 30 henkeä.

Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta (2h ja 4h), olohuone, kaksi isoa makuuparvea, keittiö, 2 vesivessaa, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Lämmitys on suoralla sähkölämmityksellä. Saunassa on puulämmitteinen kiuas. Vesivaraaja riittää perhekäytössä ja isommilla ryhmillä kuuma vesi lämmitetään puilla padassa.

Navigaattoreita varten: laita kunnaksi Muonio (ei Kittilää, sielläkin on tuo osoite, mutta toisessa paikassa) ja katuosoitteeksi  Jerisjärventie 271(C). Jerissuvanto on loistavalla paikalla Muoniossa Jerisjärven rannalla - saunasta pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen. Aivan vierestä lähtevät hyvät ladut ja retkeilyreitit. Pallas- ja Olostunturille on 16 kilometriä, Leville 39 km ja Ylläkselle (pohjoinen parkkipaikka) 56 km eli nämä kaikki alle tunnin ajomatkan päässä! 

VARAUSKYSELYT 1.1.2017 ALKAEN

Kullakin osakkaalla on neljä viikkoa vuodessa omassa käytössään. Kaikki osakkeenomistajat eivät ehdi kaikilla viikoillaan majalle ja siksi halutessasi voit kysyä Tommi Mäeltä puh. 040 522 3177 mahdollisuuksista vuokrata haluamallesi viikolle Jerissuvannon lapinmajaa.