Leiri- ja tapahtumakoordinaattori

vapis logo rgb-01A-JPGSUOMEN VAPAAKIRKON NUORET RY etsii henkilöä vuodeksi koordinoimaan valtakunnallista leiri- ja tapahtumatoimintaa. Työaika on 40%, työsuhteen kesto 15.8.2021-14.8.2022.

Edellytämme

  • sitoutumista tehtävään ja SVN:n eettisiin arvoihin
  • koordinoinnin osaamista ja organisointikykyä.

Toivomme hakijalta

  • hyviä sosiaalisia taitoja
  • aktiivista, tehtäviin tarttuvaa työotetta
  • osaamista työskentelyyn erilaisissa tiimeissä

Katsomme eduksi

  • kokemuksen leirien ja tapahtumien järjestämisestä
  • vapaakirkollisen nuorisotoiminnan tuntemuksen

 

Tehtävään valittava henkilö tulee osaksi SVN:n tiimiä, jonka toimisto on Tampereella. Työ sisältää matkustamista ja työaika on välillä epätyypillistä. Palkkaus SVK:n suosituksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tommi Koivunen, 050 3080843 tai tommi.koivunen(at)svk.fi

Vapaamuotoiset hakemukset 16.5.2021 mennessä osoitteeseen tommi.koivunen(at)svk.fi. Kerro hakemuksessasi millaista osaamista, kokemusta tai koulutusta sinulla on tehtävään. Halutessasi voit liittää CV:n hakemukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikostaustaote.

 

Tehtävän luonteesta

Tehtävä on avautunut, kun Vapaakirkko kutsui nuorisotyöjohtaja Tommi Koivusen vuodeksi viestinnän kehittämisen projektiin. Jo 1.5.2021 alkaen Koivunen toimii SVN:ssä 60% työajalla ja viestintäprojektissa 40% työajalla. Koivusen toimenkuvasta on projektin ajaksi lohkaistu pois valtakunnallisten leirien ja tapahtumien koordinointi sekä joitain muita tehtäviä. Projektiin palkattava henkilö vastaa valtakunnallisten leirien ja tapahtumien koordinoimisesta yhteistyössä toimintojen johtotiimien kanssa projektin ajan. Valtakunnallisen nuorisotyön rahoituksen näkökulmasta tilanne säilyy ennallaan.